Volg Michiko: Social Media LinkedIn icon Facebook icon

Inspiratiegesprek / Maya Tzolkin astrologie

Als je behoefte hebt aan enige ondersteuning bij het (opnieuw) vormgeven van je leven of als je wel wat helderheid wilt krijgen in dat thema wat je zo bezighoudt kan de spiegeling van een ander mens van groot belang zijn. Misschien geeft het je net dat duwtje om een belangrijke stap te nemen of kom je ineens op dat geweldige plan!

Afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt kan ik je een luisterend oor bieden of inspireren en activeren met een andere invalshoek of idee.

Ik werk zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk ‘in het nu’. De vorm van deze ontmoeting staat open en bepaal ik samen met jou. Een wandeling maken kan dus bijvoorbeeld ook. Inspiratie put ik allereerst uit het leven zelf en het leren door ervaringen. Alles is altijd in verandering en niets is blijvend!  Verbonden met de aarde in beweging zijn is mijn weg. Het Boeddhisme is verder een van mijn inspiratiebronnen en ik verdiep me momenteel met veel plezier in de Maya Tzolkin kalender en zegels. Op verzoek kan ik een Maya Tzolkin creatie- en potentieel profiel voor je maken. Dit profiel kun je beschouwen als een inspiratie en kan je meer helderheid en inzicht geven over jouw unieke weg in dit leven en de kwaliteiten die je hebt. Je hoort wat het thema is van je levenspad en wat jij de wereld komt brengen. 

 

Actueel 20-07-2017 Workshop 18 Shibashi,Tai Chi Tao in het park, kadobon en strippenkaart

Workshop Tai Chi Qigong Shibashi,Tai Chi in het park, kadobon en strippenkaart met 20% korting

Lees meer...


Reacties

Michiko ontvangt regelmatig leuke en spontane reacties. Tijdens massages of naar aanleiding van Tai Chi lessen.

Lees de reacties ...